A vonakodó próféta

Történetek és visszaemlékezések az ausztráliai Antióchia mozgalomból

Nyolcvanas évekbeli megjelenésétől kezdve az Antióchia gyors növekedésnek indult, majd az egyik legfőbb ifjúsági mozgalommá vált Ausztráliában. Nemsokára lelkes fiatalok tízezreinek köszönhetően a mozgalom eljutott a Fülöp-szigetekre, Pápua-Új-Guineába, a Fidzsi-szigetekre, Új-Zélandra, majd Európába, Magyarországra is.

Hogy volt képes erre egy kis közösség? Mi működtet egy ilyen szervezetet? Milyen tanulságokat tartogat az Antióchia története? A szerző a mozgalom egyik elindítójaként személyes szavakkal tárja fel azokat az alapelveket, amelyek szerepet játszottak az Antióchia elterjedésében.

Az anekdotákban gazdag olvasmány lelkipásztori tanulságokat és gyakorlatias példákat is hordoz. Mindenkinek hasznos olvasmány, aki vezetők képzésében, missziós tevékenységekben vesz részt, vagy lelkipásztori feladatokat lát el. Szerzője, Teresa Pirola lelkipásztori munkatárs Sydney egyik plébániáján, The Story Source néven írói és könyvkiadói szolgálatot lát el, valamint oktatási projektek kidolgozásában vesz részt. Öt könyv, számos cikk és oktatási program fûzõdik a nevéhez.
Írta: Teresa Pirola
Fordította: Csanády Miklós
Borító: Balogh László

Megvásárolható itt.

termek_65_140875.1[1]